Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling is een revolutionaire methode waarmee je jezelf vitaler en jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd vet kunt verliezen op specifieke probleem gebieden.

Door het meten van 12 verschillende huidplooien verspreid over het lichaam kan je persoonlijke blueprint worden bepaald. De verhoudingen tussen deze 12 metingen geven daarnaast de verhoudingen tussen de verschillende hormonen weer.

Gezond gewicht bereiken en behouden

Waarom lukt het de meesten onder ons niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken en te behouden en zich beter en gezonder te voelen?

Het antwoord op deze vraag: Hormonale Balans.

Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, onze eetlust, fysieke kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen ook waar en hoeveel vet we opslaan. Ze bepalen als het ware dus ook onze weegschaal. Door je voeding aan te passen en doelgericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je afvalt of aankomt. Ook klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, mood swings en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Persoonlijk Hormoon Profiel

Personal Hormonal Profile maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, door het op natuurlijke wijze manipuleren van de hormonen. Met behulp van een volledig op jouw persoonlijke hormonale profiel afgestemd voedings-trainings- en supplementenadvies

Of je nu wilt afvallen, er beter uit wilt zien of je gezonder en jonger wilt voelen, alles valt en staat met het in balans brengen of houden van de diverse hormonen en het op peil houden van de stofwisseling.

Wil jij ook………

* De jeans weer aan van toen je 16 was

* Een strakke taille, benen en billen

* Een slanke buik of een sixpack

* Je minder depressief en weer gelukkig voelen

* Resultaat boeken met al jouw inspanningen in de sportschool

* Fitter en energieker opstaan

* Beter slapen

* Jouw stresslevels verminderen

* Vet op jouw probleemgebieden verminderen

Start nu met personal training volgens het PHP principe.

Wat krijg je?

– Bij de start en vervolgens iedere 5 weken een 12 punts meting
– Een training op maat aan de hand van jouw persoonlijke hormoon profiel.
– Voedingsadvies afgestemd op jouw hormoon profiel
– Indien nodig advies voor supplementen

Meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact met ons op.