Succesverhalen

Geschikt of ongeschikt? Het verhaal van Esra

Waarom heb je gekozen voor Personal Training? Na een paar sportscholen geprobeerd te hebben, ben ik vorig jaar gestart met personal training bij Mark. Ik wilde goede begeleiding om fitter te worden. Bij Mark ben je daarvoor aan het goede adres! Zware trainingen, maar hij weet je altijd te motiveren

Lees meer
Succesverhalen

Wouter Blok

There is no finish line… Ik ben gestart met personal training omdat ik goed begeleid wilde worden tijdens mijn trainingen, met de juiste aandacht en kennis. Ook wilde ik voor langere tijd echt goed en intensief trainen, zonder te verslappen. Ik wilde fit worden, met minder kilo’s en meer energie!

Lees meer
Succesverhalen

Robbert van den Herik

Een flink lager vetpercentage, dat was mijn ultieme doel! Doelgericht trainen onder professionele begeleiding bij Mark Veerman leverde in tegenstelling tot de sportschool al gauw mooie resultaten. Op advies en onder begeliediing van Mark Veerman ben ik gestart met de Personal Hormonal Profiling methode (PHP). Lees meer over mijn weg naar een lager vetpercentage…

Lees meer
Succesverhalen

Wouter Wijsman

Onder begeleiding van Mark en zijn collega’s heb ik binnen 5 maanden prachtige doelen bereikt. Ik ben maar liefst 5,5 kilo aan vetmassa kwijt en heb daarbij mijn spiermassa behouden. Mijn buikomtrek is met maar liefst 9,5 cm geslonken. Mijn vetpercentage is gedaald van boven de 15% naar 8,1%. Lees meer over mijn ervaring…

Lees meer
Succesverhalen

Shannon Slingerland

Personal training was iets dat mij jarenlang al ontzettend tof leek. Mark heeft mij geholpen om te relativeren en niet zo in uitersten te denken. Inmiddels heb ik grotendeels mijn doelen behaald, echter doelen zijn er om bijgesteld te worden en Mark weet mij de juiste begeleiding te bieden om aan mijn doelen te blijven werken.

Lees meer
Succesverhalen

Alvin van Gulik

Ik was in de veronderstelling dat alleen mensen die willen afvallen bij een personal trainer terecht kunnen, maar dat is niet het geval. Iedereen met een doel (afvallen, aankomen, meer kracht of meer conditie wil krijgen) kan bij Mark Veerman Personal Training terecht.


Lees meer
Succesverhalen

Jenne van den Berg

Mijn man gaf mij een passend cadeau met kerst. “Een goed begin van het nieuwe jaar”, personal trainen bij Mark Veerman. Na een uitgebreide intake en dito krachtmeting zijn we aan de slag gegaan. En hoe… geen training is het zelfde, veel afwisseling en de progressie is groot!

Lees meer
Succesverhalen

Willemijn van Meijeren

Als je mij negen maanden geleden had verteld dat ik mijn levensstijl zou omgooien had ik je keihard uitgelachen. Nu kan ik me niet meer anders voorstellen. Als ik mijn ‘before’ foto zie, schrik ik me nu echt kapot. Gelukkig zie en weet ik waarvoor ik het doe. Ik ben fitter en strakker dan ooit. Ik zou niet anders meer willen.

Lees meer
Succesverhalen

Daisy Oppelaar, I love health

De laatste 5 weken voor mijn fotoshoot trainde ik drie keer per week met Mark. En ik vond het echt te gek! Ik had wel vaker PT van mijn zusje gehad, of her en der wat voor mijn site getest. Maar zo consequent personal training (PT) nog niet eerder. De trainingen waren enorm afwisselend. Elke keer wat anders.

Lees meer