Circa vijf jaar geleden kwam ik terecht bij één van de fitnesscentra in Bodegraven. Mark Veerman was daar toen nog werkzaam als sportinstructeur. In die tijd had ik last van een schouderblessure. Mark wist daar gelukkig wel raad mee en maakte voor mij een aangepast schema, om mijn schouder zoveel mogelijk te ontlasten.


De daaropvolgende jaren ging mijn schouder vooruit en werden de schema’s uitgebreid met meer spiergroepen. Ik groeide zelfs! Dat is mooi, tot er een moment komt dat je het zonder hulp niet meer kunt. 
Toen kwam Mark opnieuw in beeld, dit keer niet als sportinstructeur maar als personal trainer.

Ik was in de veronderstelling dat alleen mensen die willen afvallen bij een personal trainer terecht kunnen, maar dat is niet het geval. Iedereen met een doel (afvallen, aankomen, meer kracht of meer conditie) kan bij Mark Veerman Personal Training aankloppen.


Dus: zo gezegd, zo gedaan. Na een uitgebreid intakegesprek gingen de remmen los!
 IMG_0036

In het begin moest ik nog wel wennen aan het feit dat er continu iemand voor, naast of achter me staat. Nu zie ik dat echter als een pluspunt en blijk van professionaliteit; Mark houdt zijn aandacht erbij!


Maar aandacht alleen bracht me niet op het punt waar ik nu ben. De afwisseling van schema’s en een gemotiveerde, enthousiaste Mark hebben mij het afgelopen jaar vooruit geholpen. En als ik in een dip zat, had mijn personal trainer enthousiasme voor twee!

Ik had vantevoren nooit kunnen denken dat ik zover zou komen en mijn grens heb ik tot op heden nog niet bereikt.


Het lijkt wel the never ending story… Word jij de volgende (fitte, gespierde of slanke) story teller? Meld je dan nu aan bij Mark Veerman Personal Training!