Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 0,25 ui
  • 1 theelepel kokosolie
  • 125 gram rundergehakt
  • 200 gram Mexicaanse roerbakgroente
  • 1 theelepel picadillo (specerijenmelange)
  • 100 gram kidneybonen
  • 4 sla bladeren
  • 40 gram creme fraiche

Instructies

1. Snipper de ui. Verhit de kokosolie in de koekenpan en fruit hierin de ui 1 minuut.
2. Voeg het rundergehakt toe en bak op hoog vuur in 3 minuten rul.
3. Voeg de Mexicaanse roerbakgroente en de picadillo toe en roerbak het 4 minuten mee. Schep het regelmatig om.
4. Spoel ondertussen de kidneybonen af en laat deze uitlekken. Zet het vuur laag en voeg de bonen toe, verwarm ze 2 minuten mee
5. Was de sla bladeren en dep ze droog. Leg 4 bladeren op een bord en vul de bladeren met het gehaktmengsel.
6. Serveer de crème fraîche bij de slawraps. Eet smakelijk!