Ingrediënten voor 1 persoon:
- 0,25 ui
- 1 theelepel kokosolie
- 125 gram rundergehakt
- 200 gram Mexicaanse roerbakgroente
- 1 theelepel picadillo (specerijenmelange)
- 100 gram kidneybonen
- 4 sla bladeren
- 40 gram creme fraiche
Instructies
1. Snipper de ui. Verhit de kokosolie in de koekenpan en fruit hierin de ui 1 minuut.
2. Voeg het rundergehakt toe en bak op hoog vuur in 3 minuten rul.
3. Voeg de Mexicaanse roerbakgroente en de picadillo toe en roerbak het 4 minuten mee. Schep het regelmatig om.
4. Spoel ondertussen de kidneybonen af en laat deze uitlekken. Zet het vuur laag en voeg de bonen toe, verwarm ze 2 minuten mee
5. Was de sla bladeren en dep ze droog. Leg 4 bladeren op een bord en vul de bladeren met het gehaktmengsel.
6. Serveer de crème fraîche bij de slawraps. Eet smakelijk!